BLOGG
Begynnelsen.
Fredag, 12.02.16.

Da skal denne fortelleren omsider utgi bok – og det gjennom Forlagshuset i Vestfold, et ungt og varmt forlag med stor bredde i sine utgivelser. Jeg gleder meg uanstendig mye!

Så langt tilbake jeg kan huske, har jeg vært en som elsker å fortelle. Jeg var den som skrev noveller for venner så de skulle få gode karakterer i norsk, som dagdrømte seg gjennom det meste av skolegangen, og som har brukt en betydelig del av livet på å skrive fantasy og tegne eventyrfigurer.

Livet har ført meg på en sti hvor det ikke har vært så mye rom for å fullføre noen av fortellingene jeg har begynt på – skrivingen har vært et fristed, en hemmelig plass jeg har kunnet trekke meg tilbake til om kvelden når dagens jag er over. Det er først nå den har blitt til noe mer; til noe jeg alltid har drømt om – en verden hvor også andre skal få komme inn, finne glede, spenning, underholdning og inspirasjon.
Jeg håper du vil være med på denne reisen og bli kjent med Drømmevokteren og alle de andre som venter i Emineo.Velkommen til min lille bloggside. Her kommer jeg til å fortelle om bokprosjekter, skriveprosesser, inspirasjonskilder, ideer, overraskelser og nyheter som angår skriveriene mine.