OM FORFATTEREN

E. E. Fossum er født i Tønsberg i 1983 og har bodd det meste av livet i Horten. Hun har levd studentlivet i Oslo og vært på sitt livs største eventyr i Kirkenes i Finnmark, men trives godt i hjembyen, og helst nær skog og andre mindre urbane installasjoner.

Har drømt seg bort, tegnet og laget historier fra 3-årsalderen. Gikk design og håndverk på vgs, men våget ikke å satse på kunst eller skriving som karriere. Tok bachelor i engelsk ved UiO og HBV (iblandet en god dose folkloristikk) og skrev fantasy på fritiden. Har også studert kunst- og håndverk ved HBV.

Har jobbet som lærer, tolk, resepsjonist på museum og tekstforfatter, har frilanset som skribent, oversetter, konditor/baker og kunstner, og er permanent døgnansatt som mamma til to raringer.

Kjærligheten til å formidle og fortelle har alltid vært enorm, og skrivingen et høyt skattet fristed gjennom alle eventyrene, studiene, jobbene og opplevelsene som forfatteren har vært gjennom.  Nå synes hun det er på tide å bruke den utemmede fantasien og den uforbederlige skrivetrangen til noe mer enn selvterapi og yndlingshobby, og gleder seg veldig til å la andre ta del i hennes fantastiske verden.